Disclaimer

Dit is de website van Active Web Community Services BV, gevestigd te Hilversum. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht.

Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Active Web Community Services accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door Ilinqu is verstrekt en voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van Active Web Community Services, wordt verwezen naar de Algemene Voorwaarden van Active Web Community Services die op deze site van toepassing zijn.

Deze website bevat links naar websites van derden en Active Web Community Services is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.