iLinqu biedt al uw online interactie vanuit één toolkit

Uw relatie is vanaf het eerste moment in een volgens uw huisregels vormgegeven virtuele omgeving, dit geeft direct de herkenning van uw bedrijf.

U kunt eenvoudig van de ene functionaliteit overgaan naar de andere functionaliteit zonder dat u hiervoor een andere applicatie nodig heeft. Uw relatie blijft in dezelfde virtuele omgeving, en kan het gesprek zonder onderbreking voortzetten.

iLinqu is ontwikkeld door gebruikers die het dagelijks zelf gebruiken. Uitgangspunten hierbij zijn intuïtief, eenvoudig, praktische en functioneel.

Onderstaand vindt u een overzicht van de belangrijkste functionaliteit die u ter beschikking heeft.

Beeldbellen 1 op 1

De presenter en gebruikers kunnen iedere andere gebruiker uitnodigen voor een 1 op 1 videochat. Na het accepteren van de uitnodiging begint direct het beeldbelgesprek. Tijdens dit beeldbelgesprek kunnen willekeurige andere personen eenvoudig worden uitgenodigd om ook deel te nemen aan het beeldbelgesprek. Op deze manier gaat u eigenlijk over van een 1 op 1 beeldbelgesprek naar een videoconference met meerdere deelnemers.

Tijdens het 1 op 1 beeldbelgesprek of de videoconference kunt u de andere iLinqu tools zoals bijvoorbeeld de livecam, de panel functie en uiteraard de publieke en private chat blijven gebruiken.

Videoconference

U kunt eenvoudig met meerdere mensen een videogesprek voeren. Deze videoconference kunt u direct opstarten met de aanwezige gebruikers. Ook kunt u mensen van buitenaf uitnodigen om direct binnen te komen in de videoconference.

Net zo makkelijk als deelnemers zijn binnengekomen in de videoconference kunt u zelf individuele deelnemers weer uit de conference verwijderen. (de deelnemer kan dit uiteraard ook zelf bepalen.)

Tijdens de conference kunt u diverse schermaanpassingen doen om de grote van de individuele gebruikers op het scherm aan te passen.

Tijdens de videoconference kunt u de andere iLinqu tools zoals bijvoorbeeld de livecam, de panel functie en uiteraard de publieke en private chat blijven gebruiken.

Moderated Videoconference

Tijdens de videoconference kan de moderator de functie Moderated Conference aanzetten. Vanaf het inschakelen bepaalt de moderator wie het woord krijgt in de videoconference; deze deelnemer of deelnemers staan in een groen venster en zijn de horen in te conference. Deelnemers die iets verbaal willen toevoegen kunnen hun “hand opsteken”. Op dat moment kleurt de rand om deze deelnemer heen oranje. De moderator kan vervolgens deze deelnemer het woord geven.

De moderator bepaalt tijdens de moderated conference ook welke deelnemer in welke grootte zichtbaar is. Degene die aan het woord is bijvoorbeeld prominent en groot.

Tijdens de Moderated Conference kunt u de andere iLinqu tools zoals bijvoorbeeld de livecam, de panel functie en uiteraard de publieke en private chat blijven gebruiken.

Video Conference Moderated

Presenter, Live streaming uitzendingen

U kunt eenvoudig een webinar verzorgen met de Presenter Functie. Diegene die de presentatie geeft is centraal zichtbaar in de gebruikersinterface. Tijdens de presentatie kan de moderator de overige functies blijven inzetten zoals bijvoorbeeld de livecam.

Deelnemers kunnen eenvoudig hun vragen inbrengen in de groepschat of in een private chat. Diegene die de presentatie geeft kan zo live ingaan op gestelde vragen. Waar gewenst ondersteunt door een apart redactiekanaal waar een collega een selectie van relevante vragen of andere relevante content voor de presentator klaar zet.

U kunt met iLinqu live streamen naar iedere plaats op het internet of uw intranet. Ook kunt u van te voren opgenomen content in uw eigen portal uitzenden.

Audio uitzendingen

U kunt live een audio uitzending verzorgen in uw iLinqu portal. Tijdens deze uitzending kunnen extra mensen worden uitgenodigd zodat er met meerdere presentatoren gewerkt kan worden of bijvoorbeeld iemand kan worden geïnterviewd.

Tijdens deze audio uitzending kan visuele content worden gepresenteerd en kunnen luisteraars via chat publiek of onderling in private chats communiceren.

Virtuele ruimtes en verplaatsen van bezoekers

iLinqu biedt de mogelijkheid om een oneindig aantal online ruimtes te maken. Deze kunnen stand alone functioneren maar u kunt ze ook met elkaar verbinden. Zo ontstaat een online netwerk van verbonden ruimtes die individueel kunnen worden aangepast in look and feel.

Uiteraard kunt u mensen die u online bezoeken direct verder te woord staan, u kunt mensen echter ook verplaatsen naar een andere online ruimte. Zo komen mensen of direct binnen in uw spreekkamer of in een algemene ontvangstruimte waarna ze worden verplaatst naar een andere ruimte voor een webinar of bespreking.

Uw eigen beeldscherm delen

Met de  iLinqu livecam functie kunt u uw beeldscherm delen. U bepaalt zelf welke deel van uw beeldscherm u deelt door hierover een selectie te plaatsen, U deelt dus niet uw hele scherm of een geopend venster maar precies datgene dat u wilt delen.

U stuurt alleen de pixels van uw beeldscherm, niet de onder uw livecam liggende data of bestanden. Hiermee hoeft u zich geen zorgen te maken over datauitwisseling en alles dat hier mee samen kan hangen. Mocht u overigens wel bestanden willen delen dan kan dit eenvoudig met bestanden delen. Zie hiervoor de beschrijving van deze functionaliteit.

Content voorzetten in een panel

U kunt het beeldscherm van de gebruiker splitsen in een iLinqu deel en een deel waarin u een URL voorzet.

Deze URL kan bijvoorbeeld een inlogscherm zijn voor het aanpassen van informatie in uw systeem. De gebruiker  blijft in dezelfde interface maar kan tegelijkertijd iets invullen of bekijken in een ander systeem. Er vindt geen data uitwisseling plaats met de iLinqu software, alles wordt direct in het onderliggende systeem vastgelegd.

Uiteraard kunt u in dit panel ook de slides van uw presentatie voorzetten of andere audio visuele content zoals websites of videos.

Bestanden delen

U kunt met iLinqu bestanden delen door deze met drag and drop in het bestandenvenster te slepen.

Daarnaast is het mogelijk bestanden te uploaden in het venster waarin de groepschat wordt weergegeven. Zo kunt u eenvoudig meer achtergrondinformatie geven middels de chat bijvoorbeeld bij een afbeelding.

Groepschat en Privatechat

iLinqu biedt zowel de mogelijkheid van groepschat welke door alle gebruikers kan worden bekeken als private chat welke alleen met een geselecteerde gebruiker wordt gedeeld.

In het chatvenster kunt u tevens een bestand uploaden waarbij u direct context kan geven aan het betreffende document.

Snapshot

Met de snapshot functie van ILINQU kunt u direct een foto maken van een window op uw beeldscherm en deze, nadat u hem van een naam hebt voorzien, posten in de chat.

Zo kunt u snel een afbeelding met tekstuele toelichting in de chat plaatsen. Makkelijk terug te vinden en met duiding.

Handige tools en instellingen

iLinqu heeft naast bovenstaande functionaliteit nog veel meer handige tools en settings. Slimme, praktische oplossingen die u bij het gebruik van iLinqu direct zult gaan toepassen.