Toepassingen van iLinqu in de zorgverlening.

Met behulp van iLinqu zijn artsen en zorginstellingen in staat diverse communicatie processen te vernieuwen of bestaande processen af te stemmen op de verwachtingen en aankomende vereisten van de samenleving.

Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

 

  • Digitale receptie ter voorkoming van onnodig ziekenhuisbezoek;
  • spreekkamer online (1-op-1 dokter-patiënt contact);
  • Verschaffing algemene informatie (1-op-veel en 1-op-1);
  • 24 uur online klankbord / specialist bij chronische ziektebeelden (24/7 Mammacare);
  • Lotgenotencontact portals voor zelfredzaamheid;
  • Individueel patiënten portal (angels place) voor coördinatie zorgverleners;
  • Live educatie aan patiënten en / of zorgverleners

Speekkamer online en beeldbel consult

Bespaar reistijd en reiskosten voor uw patiënt. Indien er geen fysieke noodzakelijkheid is voor een bezoek dan kunt u via een videoconsult het gesprek voeren. U behoud hierbij de mogelijkheid om tijdens het gesprek tekst of beelden te laten zien.

Ook is het mogelijk om tijdens dit beeldbel gesprek extra mensen uit te nodigen, deze komen afhankelijk van uw uitnodiging direct in het lopende beeldbel gesprek of in de online wachtruimte waarna u ze zelf in het gesprek haalt.

Hiermee overbrugt u tijd en afstand en geeft u de patiënt het comfort van een paar extra ogen en oren in het gesprek.

Online-Spreekkamer-1200-1024x662

Online receptie en individuele online spreekkamers

U bezoekers komen binnen in een online ontvangstruimte, uw online receptie zo u wilt. Hier kunnen eventuele voorbereidende activiteiten plaatsvinden zoals identificatie of wachten tot de andere online genodigde is aangekomen.

Zodra u daarvoor klaar bent neemt u uw gast(en) mee naar u online spreekkamer, deze is 24/7 voor u beschikbaar en kan aan u wensen worden aangepast zodat het ook herkenbaar uw online spreekkamer is.

U heeft alle functionaliteit beschikbaar zoals beschreven bij functionaliteiten en kunt dus alle audio visuele toepassingen gebruiken. Desgewenst gebruikt u uw spreekkamer voor het houden van een webinar.

Multi Disciplinair Overleg

U organiseert eenvoudig een MDO in uw eigen online spreekkamer, waar u zelf fysiek ook bent. En aangezien uw spreekkamer 24/7 beschikbaar is hoeft u verder geen ruimtes te plannen of daar naartoe te gaan.

Omdat de toepassing eenvoudig en altijd beschikbaar is kunt u ook makkelijker tussendoor even overleg voeren.

Individueel patiënten portal

Met iLinqu is het eenvoudig om individuele patiënten portals te creëren. Hier kunt u de coördinatie tussen de verschillende zorgverleners laten plaatsvinden.

De zorgverleners komen zo bij de patiënt op bezoek en delen hier de voor de patiënt relevante informatie.

Informatievoorziening

Of het nu een op een is of een op veel, met iLinqu kunt u op een zeer schaalbare wijze informatie geven. U gebruikt hierbij alle audio visuele ondersteuning die online zo krachtig maakt. Tijdens of na uw presentatie beantwoord u de vragen van de aanwezigen.

Verzorg live educatie aan patiënten en / of zorgverleners.

Met iLinqu heeft u de mogelijkheid om live educatie te geven aan zowel patiënten als medewerkers in uw eigen organisatie.Een effectieve manier om op ieder gewenst moment tijdens de dag of in de avonduren interactie te hebben en leerstof aan te bieden.

Niet alleen biedt u de leerstof aan, indien u dat wenst kan er ook worden getentamineerd om vast te stellen of de leerstof is begrepen. Zo weet u direct op welke punten nog aanvullende informatie nodig is.